Inscripció oberta per participar en els projectes de millora de la competitivitat empresarial 2017

Inscripció oberta per participar en els projectes de millora de la competitivitat empresarial 2017 organitzats pel Servei de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Montcada i Reixac i el Patronat Municipal d’Ocupació de l’Ajuntament de Ripollet .

Es realitzarà el dimecres 27 de setembre 2017, de 9.30h a 12.00h a l’Hotel Sercotel Ciutat de Montcada situat al C / Verdi 12, 08110 – Montcada i Reixac, Barcelona.
INSCRIPCIÓ: https://goo.gl/6959YG

Programa de la Jornada.

Automatització del màrqueting (Marketing Automation).
L’Automatització del màrqueting (Marketing Automation), conjunt de processos intel·ligents que s’encarreguen de les tasques repetitives com monitorar els usuaris, classificar-los, fer-los el seguiment i qualificar-los per la venda.

La compra agregada d’energia, mecanisme d’estalvi de costos, que permet a les empreses ser més competitives. En aquesta ponència es farà una exposició sobre com funciona la compra agregada d’energia i es posaran exemples d’empreses que participen en aquest sistema, amb bons resultats.
Presentació dels projectes de millora de la competitivitat empresarial, INCOMIR, TICMIR, TANDEMMIR.

Networking i esmorzar amb les empreses assistents a la sessió.

Les empreses interessades a participar-hi ja es poden inscriure seguint el següent enllaç .
Per a més informació podeu contactar amb Ferran Torres, tècnic d’empresa de promoció econòmica i ocupació, Montcada i Reixac t. 935 648 505 o mail: tec_empresa3@montcada.org