Vilafranca del Penedès: Decàleg de bones pràctiques per sobreviure els primers anys de vida de l’empresa.

Les sessions del “Decàleg de bones pràctiques per sobreviure els primers anys de vida de l’empresa” estan basades en un estudi realitzat, sobre 30 empreses i tenen com a objectiu explicar i transmetre les claus de l’èxit, que han fet que la supervivència d’aquestes empreses sigui continuada i mantinguda des de més de cinc anys.

Benvingut, benvinguda al test de bones pràctiques empresarials.

L’objectiu del test DECÀLEG DE BONES PRACTIQUES és avaluar, explicar, transmetre i fer reflexionar a la persona emprenedora o empresària sobre quines son les bones pràctiques empresarials que garanteixen la supervivència més enllà dels cinc primers anys de vida de l’empresa. Les preguntes han estat formulades en base a l’experiència de les empreses que van participar a l’estudi realitzat per EBCCE l'any 2020.

El test, que es troba més endavant es pot completar en menys de 5 minuts. És anònim i atorga una puntuació un cop s’han respost totes les preguntes.

Aquest test en concret ha estat adaptat per introduir el curs organitzat per l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès i es durà a terme de manera presencial el 21 i 23 de setembre de 2021 de 9.30h a 13.30h. Espero que us resulti interessant.

Més informació 

Per començar el test, cliqueu a ‘Següent’.