Si ets emprenedor o empresari et proposem la següent oferta formativa:

Emprenedor:

Com fer l’estudi de mercat de la teva idea de negocicom fer l’estudi de mercat de la idea de negoci per saber si és viable. Aquesta activitat forma part del Recull en el bloc de Sessions d’acompanyament per a persones emprenedores en l’edició de Gener 2024.

Com posar els preus als meus productes o serveis: Ensenyar com fixar el preu dels productes o serveis i veure com aquesta decisió afecta a la viabilitat de la idea de negoci. Aquesta activitat formar part del Recull en el bloc de Sessions d’acompanyament per a persones emprenedores en l’edició de Gener 2024.

Pla d’empresa: com elaborar del pla d’empresa i  formació en temes de gestió empresarial per tal que siguin els més autònomes possibles a l’hora de crear i gestionar la seva empresa. 

Si ets empresari et proposem que consolidis la teva empresa:

Quadre de comandament: L’objectiu  d’aquest taller és explicar què és un quadre de comandament: solucions que aporta, procediment per a desenvolupar-lo, identificar els principals indicadors i finalment explicar com s’implementa.

Estratègies de comunicació on i off line: En el taller, l’empresari assolirà els coneixements per crear la seva campanya de comunicació on i off line i a construir i aplicar l’argumentari de vendes. Aquesta activitat formar part del Recull en el bloc de Sessions d’acompanyament per a persones emprenedores en l’edició de Gener 2013.

Com ser més competitiu en el teu sector

L’objectiu principal del taller empresarial és explicar quins són els criteris o indicadors que determinaran la competitivitat de l’empresa en el sector on treballem i elaborar un full de ruta