• Curs 4,5 hores: COM POSAR PREU ALS MEUS PRODUCTES O SERVEIS. L’objectiu és ensenyar com fixar els preus i veure com aquesta decisió afecta a la viabilitat de la idea de negoci. Molt pràctic, especialment dissenyat per a emprenedors, botiguers i empresaris que vulguin saber quins preus posar als seus productes o serveis, o pels qui estiguin fent un pla d’empresa. Any d’execució 2009- 2023.
 •  Curs 8 hores DECÀLEG DE BONES PRÀCTIQUES PER SOBREVIURE. Les sessions del DECÀLEG DE BONES PRACTIQUES estan basades en un estudi realitzat al Municipi de Molins de Rei, sobre 30 empreses i tenen com a objectiu explicar i transmetre les claus de l’èxit, que han fet que la supervivència d’aquestes empreses sigui continuada i mantinguda des de fa més de cinc any. Any d’execució 2019- 2023.
 • Curs 4,5 hores: COM FER L’ESTUDI DE MERCAT DE LA TEVA IDEA DE NEGOCI. La sessió és una guia que permet recollir totes les dades necessàries per a facilitar l’elaboració del pla d’empresa. Fem possible una anàlisi àgil, ràpida i útil, per tal de quantificar el mercat i així poder prendre les mesures més adequades per a determinar la viabilitat de l’empresa. Any d’execució 2009- 2023.
 •  PLANIFICACIÓ ESTRATÈGICA COMERCIAL 2023. El propòsit del projecte és millorar la PLANIFICACIÓ ESTRATEGIC COMERCIAL i la competitivitat de les empreses, mitjançant tutories personalitzades, així com promoure l’ús de noves tecnologies innovadores i/o donar suport en la millora de processos. Tutorització de 10 empreses de tots els sectors. Any d’execució 2023.
 • PROJECTES MILLORA DE LA COMPETITIVITAT 2022 El propòsit del projecte és millorar la viabilitat i la competitivitat de les empreses, mitjançant tutories personalitzades, així com promoure l’ús de noves tecnologies innovadores i/o donar suport en la millora de processos. L’objectiu està dirigit a complir els nous requisits imposats per la situació de canvis constants en la que actualment les empreses es veuen immerses, amb la voluntat de millorar els resultats econòmics. Tutorització de 10 empreses de tots els sectors. Any d’execució 2018- 2022.
 • PROGRAMA DE TRANSFORMACIÓ DIGITAL PER DONES EMPRESÀRIES. Mancomunitat Intermunicipal de la Vall del Tenes. Tutorització de 10 empreses de tots els sectors.  Objectiu desenvolupament d actuacions per a la transformació digital empresarial, oferint l’estratègia necessària per a crea r amb èxit una empresa, fent la visible i diferenciant la seva proposta de valor. Any d’execució 2021- 2022.
 • PROJECTE INNOVACIÓ I COMPETITIVITAT DE MONTCADA I REIXAC (INCOMIR I) i (INCOMiR II), (INCOMiR III). (INCOMiR IV). Programa per 2013- 2021 Ajuntament de Montcada i Reixac 100 hores de durada Col•lectius Pimes i micropimes. Assessorades més 40 empreses de tots els sectors industrials, Logistics i serveis. https://www.montcada.cat/actualitat/agenda/presentacio-de-projectes-i-conferencia.html
 • PROGRAMA DE CONSOLIDACIÓ EMPRESARIAL PER A MICRO EMPRESES “Quadre de comandament” . Oficina de serveis a les empreses (OSE), Ajuntament de Rubí.  Any d’execució 2021: 2012- 2021 i Foment de Terrassa 2011 de 150 hores de durada Col•lectius Pimes i micropimes. Tutoritzades més 40 empreses de tots els sectors industrials, logístics i servies. Més informació: Ajuntament de Rubí
 • FORMACIÓ FINANCERA PERSONALITZADA PER ALS PRODUCTORS DE LA XARXA PRODUCTES DE LA TERRA . Consell Comarcal del Vallès Oriental. L’objectiu general del projecte és formar les persones participants de manera individual en eines i procediments per determinar quina és la seva situació financera i econòmica.  Participants: 10 empreses. Any d’execució 2021.
 • PROGRAMA DE METORING PER A MICRO EMPRESES . Can Calderons Centre de Promoció Econòmica Can Calderón de l’Ajuntament de Viladecans 2018 – 2019 Col•lectius Pimes i micropimes. Assessorades 6 empreses de tots els sectors industrials, Logistics i servies en concret una empresa vinculada a TASTA VIALDECANS.
 • PROGRAMA DE METORING PER A MICRO EMPRESES . Can Calderons Centre de Promoció Econòmica Can Calderón de l’Ajuntament de Viladecans 2018 – 2019 Col•lectius Pimes i micropimes. Assessorada  1 empresa del sector agrari de tots els sectors industrials, Logistics i servies en concret una empresa vinculada a TASTA VIALDECANS.
 • PROJECTE ∑ VALORS CONSOLIDACIÓ EMPRESARIAL. El projecte ha estudiat quins són els elements claus que han fet que les empreses superin l’índex de supervivència de més de 5 anys i ha recollit l’experiència i know -how per tal de compartir-ho amb les empreses de nova creació. 2018-2019.
 • ESTUDI DE SUPERVIVÈNCIA DE LES EMPRESES DEL MASNOU Realitzat a 240 empreses de període 2008-2012. amb la Unitat de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Masnou . ANY 2014- 2017
 • PROGRAMA DE CONSOLIDACIÓ EMPRESARIAL PER A MICRO EMPRESES “Planifica la teva empresa” . Oficina de serveis a les empreses (OSE), Ajuntament de Rubí. Primera edició 2014 – 2016 – 120 hores de durada Col•lectius Pimes i micropimes. Assessorades més 40 empreses de tots els sectors industrials, Logistics i servies.
 • PROGRAMA DE CONSOLIDACIÓ EMPRESARIAL PER A MICRO EMPRESES “FINANÇAMENT A MIDA” . Oficina de serveis a les empreses (OSE), Ajuntament de Rubí. Projecte pilot edició 2013- 2016 – 150 hores de durada Col•lectius Pimes i micropimes. Assessorades més 40 empreses de tots els sectors industrials, Logistics i servies.
 • PROGRAMA MILLORA DE LA COMEPETITIVITAT. FOMENT DE TERRASSA Formació i Tutories corresponents al projecte “Eines per l’aplicació pràctica per a la millora del nostre negoci” en el marc del Pla de Concertació de la Diputació de Barcelona. Edició 2013.