COM POSAR EL PREU ALS MEUS PRODUCTES O SERVEIS -Canet de Mar

Taller pràctic i dinàmic que explica com entendre el procés de com fixar el preu.  

Dies: 10 de maig de 10 a 12:30 hores i 13 de maig de 10 a 12 hores. La formació es farà online a través de la plataforma Zoom.

La decisió de quin preu establir afecta a la viabilitat de la idea de negoci. Sovint caiem en el parany de fixar preus baixos per ser competitius. Però la competitivitat d’un negoci no la determina només el preu.  Si basem el nostre valor diferencial en el fet de tenir preus baixos, correm el risc d’anar sempre a remolc de la competència, i això pot posar en perill la viabilitat del nostre negoci. Per tant, és essencial saber i entendre com hem de fixar el preu.

I com puc saber quin és el preu dels meus productes o serveis? En el marc del curs es treballaran eines com les fórmules del preu, costos d’estructura, els costos variables o directes i el marge del producte o servei que es comercialitza que donaran resposta a aquest pregunta.

Inscripcions: Si vols participar en aquesta formació, només cal apuntar-te o demanar informació a través del correu electrònic demperedd@canetdemar.cat o del telèfon 697178033.