Trobada anual adreçada a emprenedors i empresaris – Molins de Rei

Trobada anual adreçada a emprenedors i empresaris per fer sinergies, cooperar, compartir experiències i crear xarxa en el territori.

Vine a informar-te sobre les noves mesures del treball autònom i les bones pràctiques d’emprenedors que han consolidat el seu negoci, i amplia la teva xarxa de contactes!

Tots els emprenedors i empresaris que s’inscriguin a la trobada tindran l’opció de començar a relacionar-se amb els participants els dies previs a través del grup de Facebook creat per a aquest esdeveniment i se seleccionaran cinc emprenedors i cinc empresaris que explicaran el seu projecte en la dinàmica de networking. Al finalitzar l’acte es lliurarà una llista amb els contactes de tots els participants.

Programa:

15.30 h Benvinguda a càrrec del regidor d’Empresa de l’Ajuntament de Molins de Rei, Marcel Marín Rillo

15.35 h Ponència introductòria
“El treball autònom a Catalunya: actualitat i mesures previstes per al futur”, a càrrec de la Sra. Vanessa López Pocostales, secretària d’Organització i responsable de l’Àrea Laboral de la CTAC

Presentació del decàleg de bones pràctiques d’empreses consolidades, a càrrec d’Eulàlia Balañà i Quintero, consultora d’empreses

16.15 h Dinàmica de networking: presentació dels projectes seleccionats i trobada i intercanvi amb altres empreses i emprenedors, dinamitzat pel Sr. Toni Marín Moya, periodista i secretari de la CTAC.

18.00 h Previsió de fi de l’acte

Informació i inscripcions: www.espaiempresa.cat/ 93 668 48 12, ext. 2216 i en el següent enllaç.